english.jpgEN
Të gjitha kategoritë
english.jpgEN
palëbërës

Shtëpi> Produkte > Droga > Analgjezik dhe anestezik

 • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494660329818.jpg
 • https://www.kyt-global.com/upload/product/1645494660295636.jpg
 • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729572254254.jpg
 • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729571813754.jpg
 • https://www.kyt-global.com/upload/product/1632729571935343.jpg
 • 图片 -1
 • 图片 -2
 • 标题 -3 副本
 • 9ba94e01db223d2eab74ac7651bb054
 • 未 标题 -1

0.05 mg/ml, 2 ml Fentanyl Citrate Injection

Na kontaktoni

 • HYRJE E PRODUKTIT

Emri gjenerik:Injeksion citrat Fentanyl

Emer tregtie:Fentwell

Specifikim: 0.05 mg/ml, 2 ml/ampula (e llogaritur si Fentanyl)

Numri i Licencës.: H42022076

Indikacionet Terapeutike: Ky produkt është një analgjezik i fuqishëm opioid i cili përdoret si qetësues dhe analgjezik gjatë periudhave të anestezionit, paramedikimit dhe në periudhën e menjëhershme pas operacionit. Është ilaçi i zakonshëm në operacionet e kombinuara me anestezi të përgjithshme.

1
Përdoret si ilaç para anestezion dhe induksion i anestezisë. Është gjithashtu ndihmës analgjezik i kombinuar me anestezi të përgjithshme dhe anestezion lokal në llojet e operacioneve. Kur 0.05 mg e këtij produkti (i llogaritur si Fentanyl) u përdor e kombinuar me 2.5 mg droperidol përpara anestezisë. Mund të shkaktojë një gjendje analgjezie neuroleptike në të cilën pacienti është i qetë dhe indiferent.
2
Përdoret për dhimbje akute para, gjatë dhe pas operacionit.

Paketimi:
10 ampula / pako * 10 pako / kuti * 10 kuti / kuti kartoni
55.2*44*24.5cm/carton  N/G.W: 2.2/9kg/carton

Gjendja e ruajtjes:
Ruani në temperatura jo më të larta se 30℃.
Mbroni nga drita.

Raft Jeta: Muaj 48


Kujtim i mirë: Mos e përdorni pa u konsultuar me mjekun tuaj.

Na Kontaktoni