english.jpgEN
Të gjitha kategoritë
english.jpgEN
palëbërës

Shtëpi> Blog

Kryetari i Hunan Chuanfan z. Louis Luo mori pjesë në Ekspozitën e parë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë

Time: 2019-09-16 Klikime: 41

Ekspozita e parë Ekonomike dhe Tregtare Kinë-Afrikë Ekspo-Medical Equipemt u vendos në ndërtesën e pajisjeve mjekësore Hunan, rrethi Yuelu, Changsha. Me vite përvojë në industrinë farmaceutike, z. Luo Shixian, Kryetari i Hunan Chuanfan prezantoi për vizitorët instrumente të ndryshme mjekësore dhe pajisje imazherie.

1639451578700227