english.jpgEN
Të gjitha kategoritë
english.jpgEN
palëbërës

Shtëpi> Produkte > Instrumente dhe pajisje mjekësore > Pajisjet e trajtimit

  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057055457143.jpg
  • https://www.kyt-global.com/upload/product/1642057055169640.jpg
  • 除颤仪-1
  • 除颤仪-2

Defibrilator kardiak portativ Mjekësor AED për spital me miratuar CE (Modeli alternativ për pajisjet e urgjencës)

Sasia minimale Rendit:1 set
Details paketimit:Madhësia e kartonit:425*415*550mm:,1 set/Karton
Kushtet e pagesës:T/T 50% Depozitë, 50% gjendja kopje B/L
Na kontaktoni

  • HYRJE E PRODUKTIT

Vendi i origjinës:

Kinë

Certifikim:

ISO, CE

Masat paraprake
1. Për të garantuar sigurinë gjatë operacionit, pacientët heqin protezat.
2. Materialet përcjellëse nuk duhet të lidhen dhe të shpërndahen në mënyrë të barabartë për të shmangur djegiet lokale të lëkurës.
3. Zotëroni presionin e dorezës.
4. Mbani pllakat e elektrodës të pastra dhe të ndara 10 cm nga njëra-tjetra.
5. Për të qenë në gjendje të matni saktë kohën, regjistrimi duhet të bazohet në një orë.
6. Shmangni ulcerat ose plagët.
7. Shmangni stimuluesin kardiak të integruar.
8. Karikimi i gabuar duhet të shkarkohet në defibrilator.
9. Mundohuni të shmangni mjedisin me oksigjen të lartë.
10. Kur defibrilohet gjatë CPR, defibrilimi duhet të shkarkohet në fund të skadimit të pacientit për të reduktuar impedancën elektrike transtorakale.shkrim:

Aplikime
I përshtatshëm për shpëtimin e arrestit kardiak dhe fibrilacionit ventrikular

specifikimet:

1.▲Monitori i jashtëm i defibrilimit është i pajisur me një ekran TFT me ngjyra 8.4 inç me rezolucion 800X600 dhe ndërfaqja mund të shfaqë deri në 4 forma valore të parametrave monitorues

2. Modaliteti i ekranit ka një ndërfaqe ekrani me kontrast të lartë dhe një monitor i jashtëm mund të lidhet nëpërmjet VGA.

3. Forma e valës së shkurtimit eksponencial bifazik (BTE) miratohet dhe parametrat e formës valore mund të kompensohen automatikisht sipas rezistencës së plotë të pacientit;

4. Llojet e elektrodave mbështetëse: pllaka e elektrodës së defibrilimit të jashtëm, fleta e elektrodës me shumë funksione dhe pllaka e elektrodës së defibrilimit të brendshëm, nga të cilat pllaka e elektrodës së jashtme është një lloj i integruar multifunksional për të rritur/fëmijë;

5. Pllaka e elektrodës së jashtme e siguruar nga monitori i jashtëm i defibrilimit ka funksionet e mbështetjes së ngarkimit, shkarkimit, zgjedhjes së energjisë dhe funksioneve të tjera të funksionimit dhe ka një tregues të përfundimit të karikimit

6.▲Në defibrilimin manual të jashtëm dhe defibrilimin e sinkronizuar, diapazoni i zgjedhjes së energjisë së defibrilimit është 25, minimumi është 1J, maksimumi është 360J;

7.▲ Gama e rezistencës së pacientit: defibrilimi i jashtëm: 20~250 ohms; defibrilimi i brendshëm: 15-250 ohms;

8. Monitori i jashtëm i defibrilimit mbështet funksionin e defibrilimit AED si standard. Energjia e goditjes është e konfigurueshme nga 100J në 360J. Konfigurimi përputhet me udhëzuesin e ndihmës së parë AHA2010. Mund të tronditë rrahjet e zemrës VF, VT.

9. Monitori i jashtëm i defibrilimit mbështet kërkesat e shpëtimit të ringjalljes kardiopulmonare CPR dhe mund ta drejtojë operatorin të kryejë operacione CPR dhe procesi plotëson kërkesat e udhëzimeve CPR në udhëzimet e ndihmës së parë AHA2010

10. Monitori i jashtëm i defibrilimit mbështet funksionin e defibrilimit të brendshëm. Tabela e goditjes së defibrilimit të brendshëm është opsionale. Kur defibrilimi i brendshëm defibrilohet manualisht, diapazoni i zgjedhjes së energjisë së defibrilimit është 14 lloje, minimumi është 1J, maksimumi është 50J

11. Në rastin e furnizimit me energji baterie, monitori i defibrilimit ngarkohet në 200J për më pak se 5s, dhe karikohet në 360J për më pak se 8s;

12. Kur monitori i jashtëm i defibrilimit është i fikur dhe i lidhur me energjinë AC, ai do të zbulojë automatikisht sipas kohës së caktuar, duke përfshirë inspektimet rutinë dhe inspektimet me energji të lartë

13. Modaliteti i ritmit ka ritëm fiks dhe ritëm sipas kërkesës

14. Forma e valës së ritmit: impuls i valës katrore me një drejtim, gjerësia e pulsit është 20ms±1.5ms

15. Përmirësim opsional për të arritur EKG me 12 plumba, SPO2, temperaturë trupi me 2 kanale, NIBP, IBP me 2 kanale, CO2 me rrjedhje anësore në fund të baticës

16.▲Llojet e aritmive që mund të monitorohen janë më të mëdha ose të barabarta me 26;

17.▲ Grafiku i tendencave dhe tabela e tendencave 120-orëshe, 200 ngjarje alarmi me parametra, 2000 grupe të dhënash për presionin e gjakut, ruajtja e regjistrimit 480 minuta, forma e valës holografike 120-orëshe

18. Monitori i jashtëm i defibrilimit ofron dy funksione alarmi: alarm teknik dhe alarm fiziologjik, me tre metoda alarmi: alarm me zë, alarm me dritë dhe përshkrim teksti

19.▲Monitori i jashtëm i defibrilimit mund të pajiset me një maksimum prej 2 baterish litium-jon, nga të cilat njëra mund të mbështesë të paktën 360J defibrilim 210 herë, dhe një test i vetëm EKG është më i madh ose i barabartë me 6 orë

20. Në trupin e baterisë ekziston një pajisje treguese e baterisë me diodë që lëshon dritë me shumë segmente (LED), e cila mund të përdoret për të vlerësuar shpejt kapacitetin e baterisë;

21. Monitori i jashtëm i defibrilimit është i pajisur me një regjistrues 80 mm, i cili mund të vendoset për të printuar automatikisht ngjarjet e karikimit, ngjarjet e shkarkimit, raportet automatike të zbulimit, ngjarjet e shënimit dhe raportet me 12 drejtime

22. Koha e regjistrimit në kohë reale është 3 sekonda, 5 sekonda, 8 sekonda, 16 sekonda, 32 sekonda, e vazhdueshme për të zgjedhur

23. Niveli i mbrojtjes IP të monitorit të jashtëm të defibrilimit plotëson kërkesat e nivelit IP44

Kontaktoni