english.jpgEN
Të gjitha kategoritë
english.jpgEN

PROCESI I SHËRBIMIT


Kënaqësia juaj është ndjekja jonë dhe procesi ynë i detajuar siguron që ne mund të ofrojmë produktet më të mira të gatshme në një afat kohor të shpejtë dhe me çmimin e duhur. Nuk është vetëm një urdhër i vetëm, është fillimi i një marrëdhënieje të mrekullueshme.
首页Rreth nesh

rreth nesh


Hunan Chuanfan Import and Export Trade Co., Ltd (në tekstin e mëtejmë referuar si "Hunan Chuanfan") ndodhet në Tregun e Madh të Hunan Gaoqiao - Zona e Grupit të Produkteve të Eksportit, si një nga pjesët kryesore të Zonës së Tregtisë së Lirë të Pikës së Kinës (Hunan), vendndodhja gjeografike dhe mjedisi i ndërmarrjes është superior. Ne kemi qenë të përkushtuar për të promovuar "Made In China" të shkëlqyer në botë, veçanërisht në vendet afrikane. Ne jemi të angazhuar kryesisht në biznesin e importit dhe eksportit të produkteve farmaceutike (narkotike, ilaçe kundër kancerit dhe barna të tjera), furnizime mjekësore, pajisje mjekësore, etj.

Lexo më shumë

BLOG


Rastet profesionale në krye pasqyrojnë forcë të fortë

NA KONTAKTONI


Na Kontaktoni